Bestaande horeca ondernemers


kolazpo

De Horeca Fabriek is sinds jaar en dag werkzaam voor diverse grote horeca ondernemingen en diverse franchise ketens. Daarnaast ondersteunen en ontwerpen we nieuwe concepten voor bestaande horecabedrijven. "een goed horecabedrijf hangt of staat met de juiste details en begint met een goed voorbereidt conceptplan"

 

 

 

 

 

 

 

 

Mede doordat de horecabranche vandaag de dag onderhevig is aan grote veranderingen hebben we sinds 2011 een "trendwatcher" aan ons team toegevoegd die zich volledig bezighoudt met "Trends en Ontwikkeling". Hierdoor blijven we constant up to date en weten we precies welke veranderingen zich binnen de horecabranche afspelen.

 

Het is vandaag de dag onmogelijk zonder een goed conceptplan / formuleboek te werken. Wij werken dus altijd vanuit een "op maat gemaakt" conceptboek.

Voor onze bestaande klanten evalueren wij desgewenst, jaarlijks het conceptplan die wij in de opstartfase hebben gemaakt. Hierin worden nieuwe ontwikkelingen besproken en kijken we terug op jaar daarvoor. Hierdoor stellen we onze klanten altijd in staat vernieuwend, innoverend en vooruitstrevend te zijn ten opzichte van de huidige directe concurrentie. Ook is het wel eens fijn de z.g.n "tunnelvisie" te doorbreken.

Hoe werken wij ten opzichte van nieuwe klanten:

Eerste gesprek: Vaak nodigen we u eerst uit voor kennismakingsgesprek. Hierin laten wij zien hetgeen wij doen en hebben gedaan in het verleden. Dit is geheel vrijblijvend. Hier zitten dus geen kosten aan vast.

Offerte traject: Indien u een goed gevoel heeft bij ons bedrijf maken we voor u een offerte voor een pasklaar conceptplan. Binnen dit plan staat precies omschreven aan de hand van tekeningen en tekst hoe u onderneming eruit komt te zien.

Conceptplan: Na ondertekening van de offerte begint een team van De Horeca Fabriek bestaande uit: Styliste, vormgever, grafisch tekenaar en concept ontwikkelaar direct aan uw conceptplan. Deze wordt opmaat gemaakt. Doordat we op dit moment zo'n 13 a 14 conceptplannen per week maken zijn deze vandaag de dag zeer goed betaalbaar. Met het maken van een conceptplan moet u rekening houden met een periode van twee weken.

Exploitatiebegroting: Zodra de afronding heeft plaatsgevonden bespreken we met u, uw opmaat gemaakte conceptplan. Desgewenst starten we vervolgens met uw exploitatiebegroting. Wat gaat de totaal exploitatie/verbouwing uw kosten.

Projectbegeleiding (Overnames nieuwe horecabedrijven): De Horeca Fabriek beschikt over een vijftal projectbegeleiders. Deze begeleiden en ondersteunen u in uw totale projectfase/verbouwing. Hierdoor heeft u uw handen helemaal vrij om uw te focussen op de hectische periode die gaat komen nadat uw horecabedrijf daadwerkelijk haar deuren heeft geopend. Onze projectbegeleiders staan altijd in nauw contact met onze interieurstylisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,

 

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie