Bestaande horeca ondernemers


kolazpo

De Horeca Fabriek is sinds jaar en dag werkzaam voor diverse grote horeca ondernemingen en diverse franchise ketens. Daarnaast ondersteunen en ontwerpen we nieuwe concepten voor bestaande horecabedrijven. "een goed horecabedrijf hangt of staat met de juiste details en begint met een goed voorbereidt conceptplan"

 

 

 

 

 

 

 

 

Mede doordat de horecabranche vandaag de dag onderhevig is aan grote veranderingen hebben we sinds 2011 een "trendwatcher" aan ons team toegevoegd die zich volledig bezighoudt met "Trends en Ontwikkeling". Hierdoor blijven we constant up to date en weten we precies welke veranderingen zich binnen de horecabranche afspelen.

 

Het is vandaag de dag onmogelijk zonder een goed conceptplan / formuleboek te werken. Wij werken dus altijd vanuit een "op maat gemaakt" conceptboek.

Voor onze bestaande klanten evalueren wij desgewenst, jaarlijks het conceptplan die wij in de opstartfase hebben gemaakt. Hierin worden nieuwe ontwikkelingen besproken en kijken we terug op jaar daarvoor. Hierdoor stellen we onze klanten altijd in staat vernieuwend, innoverend en vooruitstrevend te zijn ten opzichte van de huidige directe concurrentie. Ook is het wel eens fijn de z.g.n "tunnelvisie" te doorbreken.

Hoe werken wij ten opzichte van nieuwe klanten:

Eerste gesprek: Vaak nodigen we u eerst uit voor kennismakingsgesprek. Hierin laten wij zien hetgeen wij doen en hebben gedaan in het verleden. Dit is geheel vrijblijvend. Hier zitten dus geen kosten aan vast.

Offerte traject: Indien u een goed gevoel heeft bij ons bedrijf maken we voor u een offerte voor een pasklaar conceptplan. Binnen dit plan staat precies omschreven aan de hand van tekeningen en tekst hoe u onderneming eruit komt te zien.

Conceptplan: Na ondertekening van de offerte begint een team van De Horeca Fabriek bestaande uit: Styliste, vormgever, grafisch tekenaar en concept ontwikkelaar direct aan uw conceptplan. Deze wordt opmaat gemaakt. Doordat we op dit moment zo'n 13 a 14 conceptplannen per week maken zijn deze vandaag de dag zeer goed betaalbaar. Met het maken van een conceptplan moet u rekening houden met een periode van twee weken.

Exploitatiebegroting: Zodra de afronding heeft plaatsgevonden bespreken we met u, uw opmaat gemaakte conceptplan. Desgewenst starten we vervolgens met uw exploitatiebegroting. Wat gaat de totaal exploitatie/verbouwing uw kosten.

Projectbegeleiding (Overnames nieuwe horecabedrijven): De Horeca Fabriek beschikt over een vijftal projectbegeleiders. Deze begeleiden en ondersteunen u in uw totale projectfase/verbouwing. Hierdoor heeft u uw handen helemaal vrij om uw te focussen op de hectische periode die gaat komen nadat uw horecabedrijf daadwerkelijk haar deuren heeft geopend. Onze projectbegeleiders staan altijd in nauw contact met onze interieurstylisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,

 

Laatste nieuws

brand_identity_brand_Design_awards.jpg
20 april 2014
Lokaal_view1_02.jpg
20 april 2014
wambuis_view01_06.jpg
19 april 2014
Carre_nieuw_view_1_02.jpg
19 april 2014
image-12.jpg
19 april 2014

meer_informatie