Concept Styling


kolaz5Wat verstaan wij onder een sterk en goed horecaconcept ?

Een horecaconcept is een allesomvattend plan waarin de totale belevingswereld van uw doelgroep tot haar recht komt.

Of het nu gaat om uw communicatie, exploitatie, menukaart of het personeel: alles moet met elkaar in balans zijn om een duidelijk concept te voeren.

Binnen de horecabranche is het van belang dat uw onderneming zich weet te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. Waarom zouden uw gasten nu juist bij u binnen stappen, en niet bij die van uw concurrent.

Door een sterk concept toe te passen, waarin alle elementen verwerkt zijn die de verwachting van uw consument overtreffen, slaagt u erin zich zichtbaar te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. Dat resulteert in een betere marge en omzetniveau.

Concept Styling
De gast is kritisch, zelfbewust en goed op de hoogte. De aanbieders in de overvolle markt willen allemaal zo goed mogelijk voor de dag komen, zich profileren en gasten aan zich binden.

Wij zijn van mening, dat iedere horecagelegenheid (klein & groot) altijd bekeken moet worden als een concept. Door een goede analyse kunnen we de sterke kanten benadrukken, en de zwakke kanten aanpakken. De details bepalen uiteindelijk het succes van uw bedrijf.

Alle onderdelen van uw exploitatie moeten hetzelfde verhaal vertellen en wij helpen u graag op weg om de juiste keuzes te maken.

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca stoelen, horeca meubilair, hotelinterieur,hotelinrichting, Interieurbouw, horecadesign,interieuradvies, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

 

 

 

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie