Horeca interieur


Cafenatics-by-Zwei-Interiors-Architecture-Melbourne-04"De Horeca Fabriek" is gespecialiseerd in het inrichten, stylen en het conceptmatig meedenken van horeca gerelateerde bedrijven.

Ieder horeca interieur heeft een aparte benadering nodig. Om die reden richten wij ons puur en alleen op de horeca branche.

Wij geloven niet in interieurbedrijven die zich richten op meerdere branches. Om een horeca-exploitatie in te richten is kennis een vereiste.

 

 

Ons team bestaat uit ontwerpers, stylisten, product- en communicatie ontwerpers, grafische ontwerpers en horeca adviseurs.

Een goed doordacht horeca interieur geeft de juiste karakter van een horecaonderneming aan.

In interdisciplinaire teams werken wij samen met enkele van de bekendste architectenbureaus aan een uitgebreide reeks nationale- en internationale projecten waarvoor wij het interieur en de totale beleving ontwikkelen.

Horecaondernemers ontvangen hun gasten graag in een ambiance die past bij het karakter van hun bedrijf. Dit moet zorgen voor de juiste sfeer in het caf√©, restaurant, hotel. In nauwe samenspraak met onze klanten cre√ęren wij een ontwerp dat pasklaar is en aan alle wensen voldoet.

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

horeca stoelen, horeca meubilair, hotelinterieur, hotelinrichting, Interieurbouw, horecadesign,interieuradvies, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

 

 


Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie