Horeca Interieurs


1Unieke horeca interieurs

Voor unieke horeca interieurs bent u bij De Horeca Fabriek aan het juiste adres. Wij ontwerpen en bouwen voor elke horecagelegenheid een interieur op maat. Een interieur dat sfeer uitademt, uw sfeer.

Een begrip in Nederland
Onze horeca interieurs zijn een begrip in Nederland. Doordat we met verschillende horeca interieurbouwers kunnen we met ieder budget aan de slag. Daarnaast kunt u ook uw eigen interieurbouwer naar voren schuiven. We staan bekend om onze ontwerpen van unieke horeca interieurs van hoge kwaliteit in zowel ontwerp als materiaalgebruik.

Om welke horeca interieurs het ook gaat: Wij zorgen voor de gewenste uitstraling. Van industrieel en trendy tot klassiek en barok. Wij creëren de sfeer die u wilt.

Ontwerp horeca interieurs
In onze showroom kunt u met eigen ogen ons vakmanschap bekijken. U krijgt dan pas een echt idee van onze kwaliteit en de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot horeca interieurs. Vrijblijvend nemen we het mogelijke traject van begin tot eind met u door. Misschien heeft u zelf al ideeën, of misschien ook niet. Het maakt niet uit, want bij ons beslist u pas aan de hand van een duidelijke tekening.Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie