Hotel interieurhotelDe Horeca Fabriek is een onderneming gestart vanuit de ervaring dat de verwachting in hotelprojecten vaak groter is dan de budgetten waardoor creatieve oplossingen gewenst zijn.

Met onze brede Internationale ervaring in de hotellerie op het gebied van hotel interieur design, conceptontwikkeling, project management en inkoop & logistiek weten wij dat bij keuzes binnen hotelprojecten ook vaak operationele kennis nodig is. Door onze kennis te koppelen aan een uitgebreid netwerk waarin alle benodigde disciplines vertegenwoordigd zijn, kan De Horeca Fabriek een direct rendement bieden.

 

Een goed hotel concept geeft een ruimte betekenis. Uw hotel interieur is het eerste contact met uw gast zodra die over de drempel stapt.

Een goed interieurplan vertelt waar een goed doordacht hotelconcept voor staat.

Daarnaast is een goed samengesteld hotel interieur een open werkplek voor u en uw medewerkers. Of ze prettig werken bepaald hoe ze zich voelen en dat straalt af op uw gasten.

De Horeca Fabriek ontwerpt hotel interieurs die de betekenis van uw hotel tastbaar kunnen maken. Hiermee zorgen we ervoor dat uw gasten zich prettig voelen en uw boodschap herkennen in uw interieur.

Eigenlijk is uw hotel interieur uw stille kracht in de communicatie naar uw gasten, uw interieur is dus eigenlijk een vorm van marketing.

Wilt u uw interieur inzetten om een hoger rendement uit uw onderneming of organisatie te halen: bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tel: 070-8880505

Laatste nieuws

brand_identity_brand_Design_awards.jpg
20 april 2014
Lokaal_view1_02.jpg
20 april 2014
wambuis_view01_06.jpg
19 april 2014
Carre_nieuw_view_1_02.jpg
19 april 2014
image-12.jpg
19 april 2014

meer_informatie