Interieurarchitectuur


chinees_hotel_delft Interieurarchitectuur.

Bent u op zoek naar een architectenbureau met naam op het gebied van interieurarchitectuur? Na jarenlange ervaring in binnen- en buitenland heeft De Horeca Fabriek een enorm netwerk opgebouwd met diverse architectenbureaus op het gebied van interieurarchitectuur.Unieke interieurarchitectuur

Dankzij onze unieke concepten en het gebruik van innovatie materialen, onderscheiden wij ons van andere bedrijven die zich bezighouden met interieurarchitectuur.

Wij ontwerpen en bouwen complete interieurs, waarbij duurzaamheid en kwaliteit kenmerkende eigenschappen zijn. We zorgen ervoor dat onze interieurarchitectuur de juiste uitstraling heeft en de juiste sfeer uitademt. Uw sfeer om precies te zijn.

Interieurarchitectuur vol mogelijkheden
Misschien heeft u zelf al een interieur voor ogen? Of misschien alleen een paar ideeën of eigenlijk nog helemaal niets? Het maakt niet uit, in overleg met u bespreken we alles van begin tot eind. In onze showroom kunt alle mogelijkheden met eigen ogen zien. U ontdekt welke unieke mogelijkheden wij u bieden op het gebied van interieurarchitectuur.


Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

 

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie