Interieurarchitectuur


chinees_hotel_delft Interieurarchitectuur.

Bent u op zoek naar een architectenbureau met naam op het gebied van interieurarchitectuur? Na jarenlange ervaring in binnen- en buitenland heeft De Horeca Fabriek een enorm netwerk opgebouwd met diverse architectenbureaus op het gebied van interieurarchitectuur.Unieke interieurarchitectuur

Dankzij onze unieke concepten en het gebruik van innovatie materialen, onderscheiden wij ons van andere bedrijven die zich bezighouden met interieurarchitectuur.

Wij ontwerpen en bouwen complete interieurs, waarbij duurzaamheid en kwaliteit kenmerkende eigenschappen zijn. We zorgen ervoor dat onze interieurarchitectuur de juiste uitstraling heeft en de juiste sfeer uitademt. Uw sfeer om precies te zijn.

Interieurarchitectuur vol mogelijkheden
Misschien heeft u zelf al een interieur voor ogen? Of misschien alleen een paar ideeën of eigenlijk nog helemaal niets? Het maakt niet uit, in overleg met u bespreken we alles van begin tot eind. In onze showroom kunt alle mogelijkheden met eigen ogen zien. U ontdekt welke unieke mogelijkheden wij u bieden op het gebied van interieurarchitectuur.


Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

 

Laatste nieuws

brand_identity_brand_Design_awards.jpg
20 april 2014
Lokaal_view1_02.jpg
20 april 2014
wambuis_view01_06.jpg
19 april 2014
Carre_nieuw_view_1_02.jpg
19 april 2014
image-12.jpg
19 april 2014

meer_informatie