Verkoopstyling


Folder_1Verkoopstyling: de nieuwste trend in de horecabranche !!

Om de verkoop te bevorderen voldoet een lekker luchtje in huis en een bosje bloemen op tafel al lang niet meer. Aspirant kopers willen graag de volle potentie van een pand kunnen zien en beleven. Dit is de reden dat meer en meer horecamakelaars verkoopstyling in hun pakket opnemen als standaarddienst.

Eerste indruk:

De eerste indruk en het gevoel dat iemand heeft bij het bezichtigen van een locatie, worden nog steeds erg onderschat.

 

Maar de meeste aankopen zijn hier juist op gebaseerd. Iemand komt niet voor een tweede keer kijken als de eerste indruk de eerste keer niet oké was. Daar is de markt te divers voor. De concurrentie is groot.

Door het pand te laten bezoeken door een verkoopstylist, worden mogelijkheden van het pand in kaart gebracht en ter plekke gerealiseerd. Dit resulteert in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Verkoopstyling, wat kost het?

Als wij op een afspraak komen, denkt men vaak dat we het hele pand willen veranderen en dat het allemaal erg veel geld gaat kosten. Dat is een misverstand. Wij proberen juist met gesloten beurs te werken en gebruik te maken van de bestaande meubels en spullen. Verkoopstyling bestaat uit een bezoek van gemiddeld een dagdeel waarin ter plekke advisering per ruimte; schriftelijke terugkoppeling aan de verkoper en de makelaar in de vorm van een rapport waarin elke ruimte nogmaals besproken wordt; en een brochure met nuttige tips en aanwijzingen om uw bedrijf optimaal te presenteren tijdens een bezichtiging. Hiervoor rekenen we ‚ā¨ 745,- excl. BTW.

Horeca makelaars:

Op dit moment worden de stylingen vooral uitgevoerd in opdracht van de makelaars. Maar: De resultaten die hiermee behaald worden zijn zo positief, dat steeds vaker horeca ondernemers de stap nemen om zelf een verkoopstylist te vragen. De mogelijkheden zijn eindeloos, er kan gekozen worden voor een advies, maar ook een spectaculaire foto/videopresentatie. Mogelijkheden zijn dus oneindig.

Informatie kunt aanvragen via onze stylistes op telefoonnummer: 070-8880505

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,

 

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie