Over ons


office"De Horeca Fabriek" is een ontwerp- en designbureau gespecialiseerd in, horeca verbouwingen, conceptontwikkeling, metamorfoses, interieur ontwerpen en totaal realisaties.

Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod van de huidige horeca markt en de veeleisende kritische consumenten maken een duidelijke uitstraling en identiteit noodzakelijk.

Wij volgen geen trends maar maken de trends. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke projecten, zijn wij instaat om ook voor uw een uniek en vooral succesvol horecaconcept te ontwikkelen.

 

Wat kunnen we voor uw betekenen?

De Horeca Fabriek kent vele mogelijkheden. De twee meest besproken zijn:

  1. Restyling van uw huidige interieur.
  2. Concept ontwerp voor een nieuw in te richten horecabedrijf.

 

Restyling: Het afgelopen jaar hebben we ruim 60 metamorfoses mogen uitvoeren. Hierin kijken wij naar uw huidige interieur / concept en maken vervolgens een pasklaar “Metamorfoseplan” voor u. We geven hierin precies aan wat wij vinden, hetgeen er binnen uw bedrijf veranderd zou moeten worden. Wenst u meer informatie klik dan hier.

 

Concept ontwerp (nieuwe inrichting): We maken aan de hand van uw wensen een pasklaar concept. Een opmaat gemaakt conceptplan, verdelen wij onder in 5 categorieën. Deze 5 categorieën verwerken wij dan in een pasklaar “conceptplan”.

Categorieën:

  1. Concept ontwerp: Hierin beschrijven we het totale concept zodat u een goed beeld krijgt hoe uw concept er uiteindelijk uit komt zien. Naast een tekstuele beschrijving verwerken wij ook een plattegrond (op schaal) waarin wij de routing meenemen en een moodboard om de juiste sfeer aan te geven.
  2. 3D Impressie: het concept ontwerp werken wij verder uit naar een uitgebreide3D impressie. Zo heeft u een goed beeld hoe het uiteindelijk concept eruit komt te zien. Klik hier voor een voorbeeld van een 3D impressie tekening.
  3. Corporate Identity (Huisstijl): Aan de hand van het conceptontwerp gaan wij aan de slag met uw logo (huisstijl). Hier maken we een aantal voorbeelden van zodat u de juiste voor uw concept kan uitkiezen. Tevens ontwerpen wij de menukaarten de visitekaartjes en uw website. Daarnaast kijken we ook samen met u naar de uiteindelijk marketingstrategie om uw concept / bedrijf zo goed mogelijk te presenteren naar de “buitenwereld”.
  4. Technische meubeltekeningen: Indien er vaste meubels (bar meubelen, wandkasten etc) gemaakt dienen te worden dan maken wij voor u de technische tekeningen. Uw leveranciers (brouwerijen, aannemers etc) weten dan precies waar wat moet komen en hoe de meubels gebouwd zouden moeten worden.
  5. Meubel –en lichtplan: U krijgt een duidelijk overzicht van uw basisverlichting en sfeerverlichting. Goede verlichting is van groot belang voor het succes van uw concept. Dit geldt uiteraard ook voor uw meubels (tafels en stoelen).

 

Bovenstaande categorieën offreren wij altijd apart. U bent dus nooit verplicht alle categorieën bij ons af te nemen.

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca stoelen, horeca meubilair, hotelinterieur,hotelinrichting, Interieurbouw, horecadesign,interieuradvies, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker

 

 

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie