Het voormalige Ketelhuis bij de Caballero Fabriek in Den Haag transformeerde in een bijzondere horecagelegenheid: MaMa Kelly. Een aanwinst waar we met De Horeca Fabriek trots op zijn. „Wij houden dingen graag eenvoudig. Wij houden niet van ingewikkelde concepten."
Vorig jaar verhuisde Rein Rambaldo met zijn ontwerpbureau De Horeca Fabriek naar de Caballero Fabriek in Den Haag. Zijn behoefte aan een zogenaamde reallife-showroom werd steeds groter en daarom toverde hij het Ketelhuis, dat naast de Caballero Fabriek ligt, om tot een horecagelegenheid met een industrieel all-dayconcept. MaMa Kelly is de naam van deze hotspot in Den Haag. “Ik wilde een showroom om onze ontwerpen te demonstreren, maar dat niet alleen, ik wilde ook leven in de brouwerij. En dus besloot ik samen met mijn vrouw en twee compagnons, mijn eigen zaak te beginnen op een niet voor de hand liggende locatie. In deze ruimte kon ik mijn visie kwijt. Hier wil ik laten zien dat het succes van een onderneming niet af hoeft te hangen van de locatie”, vertelt Rambaldo. Ik geloof dus niet in slechte locaties maar wel in slechte concepten.
Award: MaMa Kelly Den Haag is in 2015 bekroond met de award Best Restaurant & Bar van Nederland. Jury: Volgens de elfkoppige jury is de horecazaak een eigentijdse hotspot op een onverwachte, gedurfde plek in Den Haag, die vanaf dag één spraakmakend is. Een dynamisch restaurant en eigentijdse bar met professionele barista’s en bartenders die hoogkwalitatieve producten serveren.