Vastgoed sector


tehuurSamenwerking tussen vastgoedbedrijven en De Horeca Fabriek.

Jaarlijks bedenken en realiseren wij zo’n 20 tot 30 concepten voor vastgoed bedrijven. Mede doordat ze een groot huurbelang hebben willen ze erop toezien dat huurders hun verplichtingen kunnen nakomen. Daarnaast zal de locatie in waarde stijgen indien er een goedlopend concept in gevestigd is.
Financiering banken:

Banken zijn vandaag de dag terughoudender met het verstrekken van horeca financieringen. Hierdoor wordt er vaak een beroep gedaan op de verhuurder. In veel gevallen is de verhuurder bereidt mee te willen investeren indien het concept winstgevend is. In die hoedanigheid worden wij gevraagd het concept te ontwikkelen wat het bestaansrecht meer zekerheid geeft.

 

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,

Laatste nieuws

planken.jpg
04 september 2014
Goes_view_01_02-3_kopie.jpg
30 juni 2014
Rein_Rambaldo_De_Horeca_Fabriek_LR.jpg
24 juni 2014
6_Op_reis-page-002.jpg
23 juni 2014
fotoll.JPG
21 juni 2014

meer_informatie