Vastgoed sector


tehuurSamenwerking tussen vastgoedbedrijven en De Horeca Fabriek.

Jaarlijks bedenken en realiseren wij zo’n 20 tot 30 concepten voor vastgoed bedrijven. Mede doordat ze een groot huurbelang hebben willen ze erop toezien dat huurders hun verplichtingen kunnen nakomen. Daarnaast zal de locatie in waarde stijgen indien er een goedlopend concept in gevestigd is.
Financiering banken:

Banken zijn vandaag de dag terughoudender met het verstrekken van horeca financieringen. Hierdoor wordt er vaak een beroep gedaan op de verhuurder. In veel gevallen is de verhuurder bereidt mee te willen investeren indien het concept winstgevend is. In die hoedanigheid worden wij gevraagd het concept te ontwikkelen wat het bestaansrecht meer zekerheid geeft.

 

 

 

 

 

Onze bezoekers kijken ook op:

(Klik op onderstaande link als er een categorie bijstaat waar uw interesse naar uit gaat)

 

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,

Laatste nieuws

brand_identity_brand_Design_awards.jpg
20 april 2014
Lokaal_view1_02.jpg
20 april 2014
wambuis_view01_06.jpg
19 april 2014
Carre_nieuw_view_1_02.jpg
19 april 2014
image-12.jpg
19 april 2014

meer_informatie