”Horeca draait om veel meer dan eten, drinken en het interieur. Er zijn zoveel factoren waar je als ondernemer op in kan spelen die bijdragen aan de sfeer. Denk hierbij aan het servies dat je gebruikt, het personeel dat je aanneemt, de wachttijd tussen gerechten en de achtergrondmuziek die je draait. Het van tevoren bepalen van een doelgroep biedt de kans om op al deze factoren in te kunnen spelen, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wist je bijvoorbeeld dat mensen hun eten kwalitatief gezien meer waarderen als ze met zwaarder bestek eten? Of dat men eerder een Franse wijn van de wijnkaart kiest wanneer er Franse muziek op de achtergrond wordt afgespeeld? Als je weet hoe je gasten bewust (en onbewust) denken, kan je veel keuzes maken die je concept ten goede komen en die je gerechten nog beter laten smaken zonder iets te veranderen in de keuken.”
Eigenlijk is het allerleukste aan kennis, om het te delen. Vindt ook Horeca Fabriek-oprichter én designer Rein Rambaldo. En steeds vaker worden we ook benaderd om voor uiteenlopende gelegenheden wat te komen vertellen over design, hospitality of een combinatie daarvan. Met ook tot onze eigen verrassing praktisch louter uitverkochte zalen tot gevolg. En dat smaakt naar meer. Vanaf heden kun je Rein dus ook boeken als spreker op jouw event. Prikkelend, inspirerend en met een luchtige dosis humor. Meer weten? Mail ons dan…