De Horecafabriek ontwikkelt en realiseert concepten voor de horeca in het midden en het hoge segment. Ontwerper en horeca ondernemer Rein Rambaldo wilde al langer zijn kennis en ervaring op papier zetten. Omdat steeds vaker mensen aan hem vroegen : Maar waar begin je dan? Een goede vraag inderdaad die Rein in dit boek uitgebreid beantwoordt. En hij vertelt over de ontwikkeling van zijn eigen restaurants MaMa Kelly in Den Haag & Amsterdam en Miss Jones in Voorburg. Voor veel mensen, ook voor Rein, is horeca een passie, maar het is ook een vak en over de do’s en don’ts van dit prachtige vak, gaat dit boek.
Het is geen vermoeiend lesboek omdat het een verhaal vertelt. En het is wel een leuk lesboek omdat er adviezen in staan die aan de werkelijkheid zijn getoetst.
Het is geen “DIK” boek (57 pagina’s). Rein is niet van de lange verhalen! Maar leuk genoeg om in 1x uit te lezen.
Het boek is te bestellen via deze link; https://miss-jones.eu/?ft-shop=takeaway (Hier wordt u automatisch doorverwezen naar de bestelsite)
Prijs; € 17,50 incl BTW en excl. €3.99 bezorging (ophalen bij Miss Jones is gratis)