• New Gallery
  • Showreel
  • Wat we doen
  • MEDIA
  • Boek "Rein Rambaldo"
  • Contact
  • Projects
De Horeca Fabriek
  • New Gallery
  • Showreel
  • Wat we doen
  • MEDIA
  • Boek "Rein Rambaldo"
  • Contact
  • Projects

RTL 4 | Het perfecte terras volgens Rein Rambaldo 

In horecaland is Rein Rambaldo een bekende naam. Hij heeft al meerdere succesvolle horecaondernemingen op zijn naam staan zoals MaMa Kelly Amsterdam. Een perfect terras is niet alleen uitnodigend voor de gasten, maar ook functioneel voor de eigenaar. Daarom zijn zaken als aankleding, maar juist ook routing belangrijke onderdelen van een goed terras. In 'The Interior Project VIPS: Tips Van De Expert', geeft het gast jurylid de kandidaten tips om het horecaterras naar een hoger niveau te tillen. 

Read more

Tuesday 05.09.23
Posted by Tiedo Dieke
 

RTL 4 | Shop the look: de 4 waanzinnige terrassen uit The Interior Project VIPS

Deze week geen binnenruimte, maar een horeca terras om aan te kleden. De overgebleven kandidaten van The Interior Project VIPS gingen aan de slag met het terrasconcept van een nieuw te openen horecagelegenheid in Groningen. Gastjurylid Rein Rambaldo, bekend van onder andere restaurant Mamma Kelly, is ook opdrachtgever van de opdracht. Hij lette op een warme uitstraling, goede routing en verrassing in de concepten. Een uitdaging voor de kandidaten die toch vier waanzinnige terrassen wisten op te leveren.

Read more

Friday 05.05.23
Posted by Tiedo Dieke
 

Misset Horeca | Interieurtrends: Impact corona op concept en design →

De impact van corona op concept en design is groot. Meer dan ooit zijn flexibele interieurs, het horecagevoel en de ervaring van de gast belangrijk. Experts uit binnen- en buitenland zetten de veranderingen in de horeca door corona uiteen en geven aan welke thema’s daarbij een grote rol spelen.

De impact van de coronacrisis is er een van sociale veranderingen. Horecaontwerpen passen zich niet zozeer aan als gevolg van corona, maar als gevolg van ontwikkelingen in het sociaal gedrag van gasten door het virus en hoe horecaruimtes gebruikt worden. De interieurtrends 2021 zijn door de pandemie veranderd.

Read more

Friday 10.30.20
Posted by Meike Liedenbaum
 

RTL Boulevard | Een beetje restaurant moet Instagram-waardig zijn

Het zou zomaar een ruim vier minuten durende reclamespot kunnen zijn voor wat wij verkondigen. Roepen. En doen. Maar het is onder andere topfotograaf William Rutten ook opgevallen: een beetje restaurant kan gewoon niet zonder een goede social game. Check het item van RTL Boulevard door op de foto te klikken.

Read more

Monday 06.25.18
Posted by Guest User
 

NRC | Lekker eten? Het moet vooral goed op de foto kunnen →

Op zomaar een dinsdagmiddag staat er een rij voor The Streetfood Club in Utrecht, een gloednieuw brunchrestaurant dat je „meeneemt op een foodtrip door de sloppenwijken van Mexico”. De bediening rent heen en weer om het modieuze publiek te voorzien van acaibowls en haverlatte’s, temidden van een hysterisch interieur van tropische planten, marmeren tafels, opgezette dieren en zalmroze muren. Daglicht valt gefilterd naar binnen.

Elk tafeltje is bezet, op één lege stoel tegen de muur na: een met bloemen versierde rieten pauwentroon, met daarboven in neonletters ‘Life’s a bitch’. Om het kwartier zakt er wel een vrouw in de stoel, terwijl vriend of vriendin de pose met de telefooncamera vastlegt. Op Instagram is het tropisch-nihilitische hoekje dé hit van het restaurant.

Read more

Thursday 06.21.18
Posted by Guest User
 

Horecava Identity | Rein Rambaldo →

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 is Amsterdam opnieuw het kloppend hart van de Nederlandse horeca. Tijdens de altijd gezellige én informatieve Horecava RAI Amsterdam. Als voorproefje op de belangrijkste vakbeurs vroeg Food Reporter designer Rein Rambaldo (De Horeca Fabriek) om drie hoofdstedelijke hotspots uit te lichten. En te vertellen waarom deze zaken eigenlijk zo ongekend populair zijn. Bekijk hier de video.

Read more

Friday 04.13.18
Posted by Guest User
 

Foodyard | Bereik creëren met design - Rein Rambaldo →

De concepten die Rein Rambaldo met zijn Horecafabriek ontwikkelt scoren hoog bij een kritische doelgroep zoals millennials. Hoe lukt het hem om keer op keer met een spot-on concept een jong publiek in zijn greep te houden? Wil jij bij blijven in snel veranderende tijden, weten welke ontwikkelingen gaande zijn in de horeca én praktische handvatten krijgen om hierop in te spelen? Bekijk deze video!

Read more

Friday 04.13.18
Posted by Guest User
 

Binckhaven | #BINCKIE Rein over de upscale van MaMa Kelly →

Op een maandagochtend spreken wij met Rein Rambaldo, oftewel de oprichter en mede-eigenaar van het inmiddels landelijk bekende Mama Kelly in de Binckhaven. Hij heeft het concern ook uitgebreid met een nieuw restaurant in Amsterdam. Daarnaast zijn er nog plannen om het restaurant in de Binckhaven uit te breiden. Hoogste tijd om even bij te praten met dit #Binckie!

Lees verder >

Read more

Monday 12.04.17
Posted by Tiedo Dieke
 

Onlineondernemen.nl | De machine achter het vrouwvriendelijke restaurant MaMa Kelly →

Op een maandagochtend spreken wij met Rein Rambaldo, oftewel de oprichter en mede-eigenaar van het inmiddels landelijk bekende Mama Kelly in de Binckhaven. Hij heeft het concern ook uitgebreid met een nieuw restaurant in Amsterdam. Daarnaast zijn er nog plannen om het restaurant in de Binckhaven uit te breiden. Hoogste tijd om even bij te praten met dit #Binckie!

Lees verder >

Read more

Tuesday 04.04.17
Posted by Tiedo Dieke
 

Den Haag FM | Mede-eigenaar Mama Kelly genomineerd als Meest Markante Ondernemer →

Rein Rambaldo, mede-eigenaar van restaurant Mama Kelly in het Ketelhuis van de Caballero Fabriek, is genomineerd voor de titel Meest Markante Ondernemer van het Jaar.

Koninklijke Horeca Nederland organiseert deze verkiezing elke twee jaar. “Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren...

Lees verder > 

Read more

Wednesday 07.20.16
Posted by Rein Rambaldo
 

HORECAVA | MaMa Kelly en de Horecafabriek inspireren tijdens de Horecava →

When you’re one of the most inspiring restaurants of the moment, you need to be at the Horecava; the fair for the catering industry that’s held from 11-14 January at the RAI in Amsterdam. That’s why restaurant MaMa Kelly, together with De Horeca Fabriek, is creating a pop-up version of their restaurant where guests can have MaMa Kelly’s signature dishes: chicken and lobster.

Continue reading (Dutch) >

Read more

Saturday 09.12.15
Posted by Tiedo Dieke
 

Lunchroom | Rein Rambaldo vertelt je alles over interieur →

Bij wie anders dan Rein Rambaldo kun je zijn voor de laatste trends en adviezen op interieurgebied. Als eigenaar van ontwerpbureau De Horeca Fabriek is hij gespecialiseerd in horecaverbouwingen en interieurontwerpen. Hij vertelt in dit exclusieve online interview alles wat je moet weten over interieur in je lunchroom.

Lees verder >

Read more

Thursday 08.20.15
Posted by Tiedo Dieke
 

KHN | Rein Rambaldo van MaMa Kelly in Den Haag →

Wat begon als idee voor een reallifeshowroom voor zijn ontwerp- en designbureau De Horeca Fabriek is uitgegroeid tot een culinaire hotspot. Op 15 april 2015 opende Rein Rambaldo, mede-eigenaar van MaMa Kelly het restaurant in het Ketelhuis van de Caballero Fabriek in Den Haag. Met een oppervlakte van bijna zeshonderd vierkante meter, biedt het ruimte voor 220 zitplaatsen.

Lees verder >

Read more

Wednesday 08.19.15
Posted by Tiedo Dieke